DriveGreen magazin - Green je IN

Kia na BG Car Show dovozi električni EV6

Imajući u vidu ekološku tematiku ovog sajma, Kia će kao posebnu eko-premijeru prikazati model Kia EV6 - najprestižniji automobil iz svoje game električnih automobila

Kia na BG Car Show

Model EV6 nedavno se okitio i titulom Evropskog automobila godine (COTY 2022). Inovativni isključivo električni krosover su članovi žirija (59 uglednih automobilskih novinara iz 22 evropske zemlje) proglasili za ukupnog pobednika. EV6 ima pobedničku kombinaciju dugog dometa i vrlo brzog punjenja - do 528 km sa jednim punjenjem, a za punjenje od 10 do 80% baterije treba mu samo 18 minuta.

nova Kia Stonic cena

Posebno značajno mesto na štandu imaće i sajamska premijera - peta generacija modela Kia Sportage koja je nedavno startovala sa prodajom u Srbiji i zabeležila izvanredno dobre prodajne rezultate već u prvim danima kampanje. Nakon svega 50 dana od početka prodaje preko 160 novih Sportage vozila je prodato kupcima u Srbiji. Kompanija Kia Auto d.o.o. je obezbedila dovoljne količine ovog modela na lageru za isporuku odmah, a određene količine su već unapred poručene tako da vozila kontinuirano pristižu.

UVODNA nova KiaEV6 cena

Za ovogodišnji sajam auomobila u Beogradu, Kia je spremila i posebne sajamske popuste za novi Sportage, koji idu i do 5.700 evra. Uz ove popuste, Sportage se može kupiti po ceni već od 24.299 evra što ga čini najatraktivnijom SUV premijerom ove godine!