DriveGreen magazin - Green je IN

Diskretno unapređeni Bentley modeli Continental i Flying Spur

Izmene na popularnim Bently automobilima nisu ni velike ni značajne i više su kozmetičke i estetske prirode

Bentley modeli Continental i Flying Spur

Izmene na popularnim Bently automobilima nisu ni velike ni značajne i više su kozmetičke i estetske prirode

Čini se kao da je sav fokus u ovom trenutku usmeren na model Bentayga, jer kako drugačije objasniti minimalne izmene koje su učinjene na modelima Continental i Flying Spur. Ili su u kompaniji Bentley zaključili da u principu nema mnogo šta ni da se menja ili poboljšava.

novi bentley Continental 3

Kako god, tu su neke nove boje, poput “topaz” plave, koja je veoma atraktivna. Novi su i aluminijumski točkovi prečnika 22 inča, veoma luksuznog dizajna sa 10 paoka. Karoserija je dobila takođe neke nove detalje koji su ili u crnoj ili boji hroma.

novi bentley Continental 5

Proizvođač obećava da je u kabini ovih modela učinjeno mnogo izmena po pitanju kvaliteta materjala, mada to je možda jedno od mesta gde je pitanje da li je prosotora za poboljšanje uopšte i bilo.

novi bentley Continental 4

Kako bi moglo da se kaže da kupovinom nekog Bentlay automobila brine i o zaštiti životne sredine, recimo to da su patosnice sada izrađene od 100 odsto recikliranog najlona. Eto, priroda može da odahne.

novi bentley Continental 5

Nema nikakvih informacija kada su motori u pitanju, što znači da su za pogon zaduženi dobro poznati V8 i W12 agregati radnih zapremina od četiri odnosno šest litara raspona snage od 550 do 659 KS, naravno sa permanentnim 4x4 pogonom. |

novi bentley Continental 2