DriveGreen magazin - Green je IN

Nova Toyota RAV4 GR SPORT – SUV atletskog šarma

S novim paketom opreme GR SPORT, Toyota RAV4 dobija sportski, prefinjeni izgled. Novi paket dostupan je u hibridno-električnim i plug-in hibridno-električnim verzijama, s inteligentnim 4x4 pogonom

Nova Toyota RAV4 GR SPORT

S novim paketom opreme GR SPORT, Toyota RAV4 dobija sportski, prefinjeni izgled. Novi paket dostupan je u hibridno-električnim i plug-in hibridno-električnim verzijama, s inteligentnim 4x4 pogonom

Stalan razvoj i unapređenja razlozi su zbog kojih Toyota RAV4 i posle 30 godina predstavlja sinonim za klasu SUV vozila. Verna neprekidnom uvođenju novih ideja kako bi zadržala naklonost kupaca, Toyota je uspešno primenila svoju vodeću svetsku električnu tehnologiju i stvorila hibridno-električne i plug-in hibridno-električne sisteme pogona koji obezbeđuju nove domete u efikasnosti rada, zadržavajući izvorne kvalitete praktičnosti i performansi kojima se odlikuju SUV automobili.

toyot rav4 hybrid gr sport cena 1

Posle uspeha koji je paket GR SPORT zabeležio na drugim modelima, uključujući Yaris, Yaris Cross, Corollu, C-HR i Hilux, sada i RAV4 dobija nova stilska rešenja i poboljšano upravljanje, što će posebno privući kupce koji prednost daju još odvažnijem karakteru automobila.

Novi paket je dostupan kao hibridno-električna i plug-in hibridno-električna verzija s pametnim pogonom na sve točkove (AWD-i), a nadahnut je uspesima višestrukog svetskog šampiona, tima TOYOTA GAZOO Racing.

toyot rav4 hybrid gr sport cena 4

Prepoznatljivi izgled koji donosi GR SPORT izražava samouverenost, uz obilje stilskih rešenja koja se prepoznaju po sjajnim, crnim oblogama oko lukova točkova, bočnih lajsni i ukrasa na zadnjim vratima. Na prednjoj strani se nalaze još istaknutiji okviri svetala za maglu, sa istom, crnom G-mrežastom površinom koja se nalazi na prednjoj rešetki i novim prednjim spojlerima – tamno srebrne boje na hibridnom modelu, i, sa nešto drugačijim dizajnom koji odgovara pogonskom agregatu, metalno sivim na plug-in hibridu. Diskretne GR oznake na prednjoj rešetki i zadnjim vratima nagoveštavaju više sportskog karaktera.

Atletski, ali otmen izgled proširen je i na unutrašnjost gde su sportska prednja sedišta presvučena mekanim presvlakama od suede sintetičkog materijala, dok su za oslonce predviđeni materijali od sintetičke kože koji ne sadrže sastojke životinjskog porekla.

toyot rav4 hybrid gr sport cena 2

Nasloni za glavu su reljefni, prepleteni dvoslojnim crnim materijalom i sa GR logom, dok su kontrasti naglašeni upečatljivim srebrnim šavovima na sedištima, upravljaču, ručici menjača i ukrasnim metalnim detaljima na vratima i upravljaču. GR logo je takođe postavljen na patosnicama i upravljaču.

Novi RAV4 Hybrid GR SPORT i RAV4 Plug-in Hybrid GR SPORT u Evropi će biti dostupni u poslednjem kvartalu ove godine. |