Bolje od najboljeg u ponudi - Range Rover SV Bespoke

Range Rover uvodi novi, viši nivo individualizacije sa novom uslugom SV Bespoke za modele Autobiography i SV. Usluga po narudžbini SV Bespoke nudi klijentima proširen izbor materijala, kombinacija boja i završnih obrada

Range Rover SV Bespoke

Range Rover postavlja nove standarde modernog luksuza uvođenjem usluge po narudžbini SV Bespoke, kojom se klijentima nude povećani nivoi individualizacije i prefinjenosti. Usluga je dostupna na modelima Autobiography i SV, dok niz poboljšanja u celoj liniji održava status Range Rovera kao najpoželjnijeg luksuznog SUV-a na svetu. Range Rover je originalni luksuzni SUV i već 50 godina predvodi sopstvenim primerom, kombinujući opuštajuću udobnost i pribranost sa sposobnošću savladavanja svakog terena.

nova range rover sv bespoke oprema cena 4

Usluga po narudžbini SV Bespoke predstavlja vrhunac individualizacije, a dostupna je uz Range Rover Autobiography i Range Rover SV. Za postizanje svojih savršenih specifikacija, klijenti mogu kreirati i pripremiti svoj Range Rover u Odeljenju za usluge po narudžbini SV Bespoke u Ujedinjenom Kraljevstvu, posetiti odabrane globalne trgovce ili za krajnju pogodnost dovršiti svoju narudžbinu putem onlajn ekskluzivne virtuelne usluge.

nova range rover sv bespoke oprema cena 5

SV Bespoke pruža pristup širokom rasponu materijala i završnih obrada enterijera i eksterijera. Klijenti slede jedinstven i sveobuhvatan kreativni proces u sedam koraka u kojem se razmatraju boje, teme, ekskluzivne opcije SV, materijali, obloge i završni slojevi, prilagođavanja i individualizacije. Svako gotovo vozilo je garancija jedinstvenosti kao i njegov tvorac, iako su dostupne i izabrane dizajnerske kombinacije koje je izabrao Range Rover Design tim kako bi klijentima pomogao da ostvare svoje snove.

nova range rover sv bespoke oprema cena 7

Za enterijer je dostupna paleta sa do 391 bojom materijala, dok odabrana paleta boja SV Bespoke sadrži više od 230 boja sa saten i sjajnim završnim slojevima. Alternativno, usluga usklađivanja sa uzorkom SV Bespoke može da preuzme zahtev za replikaciju bilo koje boje eksterijera, pružajući neograničen opseg individualizacije.

nova range rover sv bespoke oprema cena 1

Nivo majstorstva dostupan od strane stručnjaka u odeljenju SV Bespoke je primer pažnje posvećene mnoštvu detalja na poklopcu motora i natpisu na vratima prtljažnika Range Rovera, koji je dostupan sa nizom završnih obrada od plemenitih metala, uključujući i 24-karatno zlato.

Opsežna linija pogonskih sklopova Range Rover takođe je unapređena. Snažni i efikasni plug-in električni hibridni motori imaju novi elektromotor od 160 kW koji u kombinaciji sa 3,0-litarskim šest-cilindarskim benzinskim motorom Ingenium proizvodi 550 KS i 460 KS u modelima P550e odnosno P460e – što je povećanje sa 510 KS i 440 KS.

nova range rover sv bespoke oprema cena 6

Unapređena tehnologija pruža poboljšano ubrzanje u EV načinu rada, smanjujući vreme potrebno za postizanje 100 km/h sa potpuno električnim pogonom na 5,0 sekundi. Upotrebom oba izvora energije, P550e može da ubrza 0–100 km/h za 5,0 sekundi, u upoređenju sa ranijih 5,5 sekundi (ili 0–60 mph za 4,8 sekundi, u upoređenju sa ranije 5,2 sekunde). |